Dansk firma med mere end 20 års erfaring

Aqua-Cleaner er et dansk firma med 20 års erfaring, der fremstiller og forhandler højtryksrensere samt tilbehør til højtryksrensere. Udover højtryksrensere er Aqua-Cleaner gået skridtet videre og har udviklet flere lavtryksrensningsmaskiner som er effektiv til ukrudtsbekæmpelse uden brug af pesticider eller tilsætningsstoffer.

Aqua-Cleaner er et solidt vestjysk firma med benene på jorden og som samtidig tænker fremad. Derfor er vores produkter gennemtænkt i detaljen og vores modeller er særligt robuste og højt ydende, da det er vigtigt for os, at du får et produkt, der kan holde til at blive brugt!

Fokus på effektivitet

Det største enkeltstående fokus hos Aqua-Cleaner er effektivitet. Både på tid og energi. Det gælder ikke bare vores højtryksrensere men også vores miljøvenlige ukrudtsbekæmpelse, hvor der er tænkt både i miljø, ved at være fri for pesticider; i CO2, ved at vores anlæg kan køre på bioolie; i effektivitet, ved stor kapacitet og brugervenlighed og i økonomi, ved at være kostbesparende på driftsomkostninger mm.

Miljømæssig og social ansvarlighed

Vi ønsker som firma, at være ansvarlige ikke bare miljømæssigt men også socialt. Derfor er 80% af vores medarbejdere ansat i flexjob, og vi bestræber os på at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor det gode samvær er fremherskende. Det, mener vi, skaber de bedste resultater både for den enkelte medarbejder og for virksomheden som helhed.

Vi ser frem til at stille vores store ekspertise og knowhow til rådighed for dig. I det følgende har vi samlet nogle udtalelser fra kunder der benytter Greenheat.

Erik fra Holstebro Kirkegård anbefaler Greenheat

Det vigtigste for os er at den holder temperaturen. Den holder vandet på 99/100 grader, så det er den samme temperatur, der kommer ud af dysen, hver gang du åbner for hanen. Den er også rigtig nem at arbejde med. Det er bare at fylde diesel på og så afsted. Den varmer hurtigt vandet op.

Vi plejer at bruge de 15 min., det tager, til at køre hen til det sted, der skal koges. Så er den klar, når vi ankommer. Den er selvfølgelig lidt et tungt skrummel at køre rundt med, men sådan er det med alle.

Du behøver aldrig være bange for at brænde noget af. Der går aldrig ild i noget, det er utrolig positivt ved den. Den er heller ikke så afhængig af vejrforholdene. Den kan bruges både i regnvejr, og når det er knastørt om sommeren. Du behøver ikke tænke på, om det nu er tørre blade eller fliser, du behandler.

Du kan ikke ødelægge noget med den. Det gør ikke noget, hvis du kommer til at køre ud på græsplænen. Der går tre uger, så er pletten væk igen. Det gør det ikke, hvis det var Roundup. Den virker på alt ukrudt.

Den er ikke afhængig af hvilken slags ukrudt, og hvor langt det er i vækst. Den kan sagtens koge under hække også, hvor gas derimod er hård ved træer, og du kan ikke koge det for meget, som med gas. Du kan ikke gå for langsomt – du kan simpelthen ikke gøre noget forkert.

Du bliver heller ikke utilpas af at gå med den, som med en gasbrænder. Kuliltegasserne fra gasbrænderen gør en svimmel. Når du har gået med en gasbrænder i 1-2 timer, bliver du utilpas – specielt i stille vejr.

Den sviner heller ikke så meget CO2-mæssigt.

Holstebro Kirkegård, Greenheat Original

Hjørring Sygehus benytter Greenheat

Vi valgte Greenheat fordi den holder temperaturen. Den holder de 110 grader, og det er uanset hvor meget vi trykker på knappen. Det er et godt koncept med den monteret på en trailer, så vi kan transportere den til flere forskellige matrikler. Det hele er nemt. Der er slangerul på, så man bare kan rulle slangen ud og bruge den.

Den er hurtig til at varme vandet op. Den er nem at betjene både med hensyn til generator, og generatoren er en Honda, der er kendt for at være et godt mærke. I det hele taget er den nem at gå til betjeningsmæssigt, og der var gode forklaringer på hvordan man gør tingene, og hvad man skal huske.

Vi fik den at se i drift, og der fik vi at se, at det var noget der virker. Vi kunne ikke se resultatet før nogle dage efter, selvfølgelig. Men jeg ringede til Ålborg Sygehus, og de roste den også.

Vi ville gerne væk fra at brænde alt det gas af, og brandfaren ved gasbrænderen var vi så også ud over. Derudover pga. arbejdsmiljø. Folk fik ikke alt den røg, der kommer ved at brænde gas af, og frygten for at stikke ild til noget – vi er jo på et sygehus, det ville være skrækkeligt, hvis der var nogen, der satte ild til nogen bygninger her.

Vi bruger den desuden til at fjerne algeforekomster på plankeværker og forskellige steder. Det er jo et sygehus, og der sker sommetider nogle uheld, hvor folk kaster op eller der kommer blod på fliserne, så kan vi skylle det væk enten med det varme vand eller med koldvandsudtrækket. Så har vi en masse blomsterkummer rundt omkring, som vi vander med den.

Sidste sommer, hvor vi havde en lang tørkeperiode, vandede vi også vores jord bede med sommerblomster med den. Jeg syntes, vi bruger den til meget. Men selvfølgelig er det ukrudtsbekæmpelsen, som er det primære.

At vi på sigt også sparer tid ved det, det havde vi ikke så meget med i overvejelserne, for det måtte komme an på en prøve. Men det gør vi så også. Vi skal ikke så tit ud, som vi skulle med gasbrænderen. Det går lige så hurtigt, som når vi var afsted med en gasbrænder, plus at vi ikke skal ud så mange gange på en sæson.

Det var hovedsageligt miljøet og arbejdsmiljøet vi gik efter fra starten af. Og det er noget helt andet – folkene som går med den, roser den og er så glade for den. Den sender også et godt signal. Vi, i region Nordjylland, vil gerne være den grønneste region i Danmark, så det her gør også, at vi kan komme et skridt længere på vejen til det.

Det har været en god investering. Jeg har også allerede anbefalet den til andre. Selv mindre boligselskaber, som ellers er udfordret på prisen, kan jo gå sammen om den, når den er på trailer, som kan flyttes rundt til de forskellige matrikler. Vi snakker vidt og bredt om det, for vi syntes, det er rigtig godt koncept.

Vi er også rigtig glade for, at vi kan få jeres servicemand ud og lave eftersyn på den. Så vi er sikre på, at det bliver lavet rigtigt.

Hjørring Sygehus, Greenheat Original

Jens fra Randers Kommune anbefaler Greenheat

Det vigtigste er om skidtet dur – og det gør det bare! Jeg kører 1400 timer om året i alt slags vejr, og det påvirker ikke maskinen eller effektiviteten om det regner eller blæser. Jeg har forøget effektiviteten med 25-30% efter at være skiftet over til Greenheat fra et andet varmtvandsanlæg, og samtidig har jeg faktisk fået lavere driftsomkostninger end før.

Der er ikke mange, der kører lige så hårdt på, som jeg gør – maskinen står aldrig stille. Men det er ikke noget problem, for den kør bare.

Jeg lavede test med andre produkter, og Greenheat er mere effektiv. Så hvis rent vand er nok – hvorfor så bruge tilsætningsstoffer? Jeg kan også godt lide at maskinen er enkelt opbygget, så driftssikkerheden ikke forringes af en masse ekstra komponenter, der kan gå i stykker. Jo enklere, jo bedre.

Det er samtidig vigtigt for mig, at den er dansk produceret. Og Aqua-Cleaner står altid klar til at hjælpe mig.

Hvis folk har spørgsmål, må de gerne kontakte mig på 61 12 05 61.

Randers Kommune, Greenheat Original

Gratis fragt

Når du køber online er der gratis fragt hvis du samlet køber for mere end 1.000 kr.

Gratis fragt ved køb over 1.000 kr.

Når du køber online er der gratis fragt hvis du samlet køber for mere end 1.000 kr.