Greeheat WeedTrack

Særligt på lange strækninger, som fortove eller stier, står ukrudt ikke lige tæt

Derfor er det meget tidskrævende at have en mand til at gå og håndsprøjte hver enkelt ukrudtskim. Men ved bredsprøjtning, hvor man med en maskine sprøjter konstant, bruges alt for meget unødvendigt vand og brændstof. Hvilket er dårligt for både miljø og pengepung.

Derfor har vi udviklet og produceret et punktsprøjtesystem: Greenheat WeedTrack, hvor der sidder en scanner under anlægget, der scanner og analyserer overfladen, hvorefter den genkender ukrudtet og kun sprøjter lige der, hvor det er.

Den nye generation af scanner-teknologi, som er integreret i WeedTrack, er hastighedsvariabel. Det vil sige, at den selv beregner og regulerer, hvor der skal sprøjtes, alt efter hvor hurtigt der køres. Fordelen ved variabel hastighed er, at ved små kim, kan hastigheden sættes op og stadig opnå fuld bekæmpelse. Hvorimod hvis der er større græstotter sættes hastigheden ned, for at give dem mere energi. Systemet er fuldt automatisk, og ekstremt brugervenligt med kun 4 forskellige knapper på instrumentbrættet, så du bare kan sætte dig ind og køre.

Vi bor i et land, hvor vejret spiller en væsentlig rolle. Det er vanskeligt at have en virkelig effektiv ukrudtsbekæmpelse, hvis du kun kan køre de dage, det er tørt og vindstille. Regn, blæst og kulde forhindrer let arbejdet, men det gælder ikke for WeedTrack. Ikke kun er selve ukrudtsbekæmpelsen super effektiv, men anlægget er lavet, så det kan bruges hele året rundt – i al slags vejr. Det kan endda køre om natten.

Ligesom Aqua-Cleaners andre varmtvandsanlæg sprøjter WeedTrack udelukkende med kogende vand. Det er godt for naturen og beskytter dem, der benytter arbejdsredskabet til dagligt.

Vi har stadig en filosofi med enkelhed, det er ikke ændret. Derfor er WeedTrack ligesom vores andre produkter opbygget uden en masse ekstra komponenter, fordi vi til stadighed arbejder for, at vores produkter skal kunne holde til at blive brugt, og skal være nemme og billige at vedligeholde. Og så er anlægget naturligvis også sat op til at kunne køre på HVO100 biodiesel, så din ukrudtsbekæmpelse også kan blive CO2venlig.

Så for at opsummere, er WeedTrack den bedste fordi:

  • WeedTrack scanner overfladen og sprøjter kun, hvor ukrudtet er
  • WeedTrack kan køre med variabel hastighed
  • WeedTrack kan køre i al slags vejr
  • WeedTrack kan køre om natten
  • WeedTrack sprøjter udelukkende med kogende vand
  • WeedTrack er enkelt opbygget, nem og billig at vedligeholde
  • WeedTrack kan køre på HVO100 biodiesel

Du kan læse mere om fordelene ved ukrudtsbekæmpelse med kogende vand på blogindlægget: Ukrudtsmidler til miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse – Uden brug af pesticider og kemikalier (aquacleaner.dk)

Læs mere om vore miljøvenlig produkter

  • Greenheat WeedTrack

  • Greenheat Original

  • Greenheat Mini

Du er måske også interesseret i

Seneste blogindlæg

Populære produkter

Produkt kategorier