Varmtvandsanlæg i brug

Den nyeste teknologi på markedet

De fleste varmtvandsanlæg på markedet er baseret på forældet teknologi som modificering af hedvandsrenser eller hotboks. Det vil sige, at fx hedvandsrenseren er blevet ombygget så den kan klare højere temperaturer, og så den både kan sprøjte med højt og lavt tryk. Det giver en kompleks maskine, der kan begge dele, men som også har flere ulemper.

Aqua-Cleaners varmtvandsanlæg er baseret på den nyeste teknologi inden for området. Da Aqua-Cleaner skulle udvikle vores maskine, fandt vi, at højtryksrensere har brug for en generator med høj ydeevne, for at skabe det høje tryk på vandet. Men en større motor giver også en større støjgene. Samtidig skaber det høje tryk vibrationer ud i slange og håndtag, der simpelthen ryster blodet ud af fingrene på den medarbejder, der går med maskinen. Det skaber hvide og summende hænder, der kan være til stor gene for medarbejderen. Ved at bygge maskinen op om et lavtryks- frem for et højtryksprincip, kommer vi disse ulemper til livs og skaber derved både et bedre produkt og et bedre arbejdsmiljø.

For det første er maskinen mere enkel opbygget, og derfor også lettere og billigere at vedligeholde, hvilket giver stor driftssikkerhed og robusthed.

For det andet giver det et anlæg med store arbejdsmiljømæssige fordele. Det er det mest støjsvage anlæg på markedet og helt fri for vibrationer. Vi har ikke brug for så stor en ydeevne på generatoren, og vores Honda generator har en støjgene på kun 61,7 decibel i 2m arbejdsafstand, svarende til en normal samtale. Medarbejderne behøver altså ikke gå med høreværn medmindre de selv gerne vil. Ved at generatoren ikke behøver at arbejde så hårdt, bruger den heller ikke så meget energi, og det sparer både penge og CO2.

For det tredje slipper du for svineri på fliser og vægge ved lavtryk frem for højtryk, fordi det høje tryk blæser jord op fra fuger og bede langs husmuren.

Aqua-Cleaners varmtvandsanlæg kan altså ikke højtryksrense, men vi har fundet, at vores kunder faktisk ikke mangler den funktion. De høje temperaturer kan desinficere og derfor klare mange rengøringsopgaver alligevel. De høje temperaturer kan fx rengøre alger, mos og flisepest uden brug af kemikalier.

Læs mere om vore miljøvenlig produkter

  • Greenheat Weed Track

  • Greenheat Mini

  • Greenheat Original

Du er måske også interesseret i

Seneste blogindlæg

Populære produkter

Produkt kategorier