Med Aqua-Cleaners unikke lavtryks system, får du det mest enkle og driftssikre anlæg til effektiv og miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse uden brug af pesticider. 

Greenheat Original bruger udelukkende naturens egen ressource – vand. Med Greenheat oversprøjtes ukrudtet med 100-105 grader varmt vand. Det er kun energien i det varme vand, der slår ukrudtet ihjel, ingen pesticider eller kemi af nogen art er involveret – heller ikke til behandling af kalk. Al grøn vækst over jorden dør efter hver behandling og under jorden slides og nedbrydes rødderne. Behandlingen holder 2-3 gange længere end konventionelle metoder, da selv små ukrudtskim bliver dræbt af det varme vand.

Model/varenr.: HWHeat
0 anmeldelser

Du kan med Greenheat Original fjerne ukrudt alene med vand - Skoldhed vand! Anlægget er ekstremt miljøvenligt da der hverken benyttes kemi til fjernelse af ukrudt eller kalk i vandet. Det er godt for naturen, og for dem der benytter arbejdsredskabet til daglig.

Ring for pris
(0045) 25 42 71 50

Model/varenr.: WTO1200
0 anmeldelser

Weedtrack Original punktsprøjtesystem sprøjter kun der, hvor der er behov for det . Det sparer både vand og energi til at varme vandet op.

Ring for pris
(0045) 25 42 71 50