Velkommen

Aqua-Cleaner er et dansk firma med 20 års erfaring, der fremstiller og forhandler alle former for højtryksrensere samt tilbehør til højtryksrensere. Udover højtryksrensere er Aqua-Cleaner gået skridtet videre og har udviklet flere lavtryksrensningsmaskiner som er effektiv til ukrudtsbekæmpelse uden brug af pesticider. Vores modeller er særligt robuste og højt ydende, så du får et produkt, der kan holde til at blive brugt!

På denne side har vi forsøgt at beskrive alle de ting, man bør vide om højtryksrensere, og de spørgsmål vi oftest har fået fra vore kunder.

Højtryksrenser

Højtryksrenser går også under navnet koldtvandsrenser. Koldvandsrensere er en optimal løsning til at fjerne genstridigt snavs og er yderst velegnet til store områder.

Koldtvandsrenseren er perfekt til den daglige rengøring af f.eks. biler, maskiner, facader, både og bygninger. Med højt tryk og stor vandmængde kan Aqua-Cleaners højtryksrensere fjerne selv det mest genstridige snavs.

 

Stationær højtryksrenser

En stationær højtryksrenser kan med fordel anvendes, hvor der er behov for en god ydelse for flere arbejdere på samme tid.

Det kan f.eks. være på landbrugsejendomme, sygehuse, servicestationer, værksteder, svømmehaller og transportvirksomheder.

Aqua-Cleaner fører to modeller: En væghængt model som yder 150 - 200 bar og en vandmængde fra 15 til 32 l/min. Derudover leverer vi en gulvmodel som er unik på markedet med en vandmængde på 70 l/min.

 

 

Tilbehør til højtryksrensere

Til de fleste højtryksrensere kan du tilkøbe et stort udvalg af tilbehør. For eksempel kan du få højtryksdyser, højtryksslanger, slangeopruller samt forskellige former for sæber og desinfektionsmidler.

Du kan også få mere specialiseret tilbehør, som f.eks. teleskoplanser og kloakrensedyse. Desuden kan du også få forskellige former for forlængerslanger, der øger længden på slangen mellem håndtag og højtryksrenser.

Vi fører også forskellige former for koblinger og kuglehaner, der gør det muligt at tilslutte højtryksrenseren der hvor du har brug for den.

Bemærk at nogle højtryksrensere leveres med en standard tilbehørspakke, mens andre kommer uden tilbehør. Du kan læse meget mere på de enkelte produkter eller gå til siden for Tilbehør til højtryksrensere.

 

Hvordan fungerer en højtryksrenser?

I praksis er en højtryksrenser en vandpumpe, der tager vandet ind og accelererer det op til en meget høj hastighed. Det skaber et højere tryk på vandet, end det havde, da det kom ud af vandhanen.

Herefter pumpes det ud igennem en meget lille dysse i en smal vandstråle. Det lille tværsnitsareal på højtryksdyssen øger trykket på vandet yderligere.

Undervejs fra vandhanen sidder der oftest et eller flere filtre, som sørger for at stoppe snavs og skidt, der ellers ville blokere for vandstrålen eller ødelægge vandpumpen i højtryksrenseren.

Derved undgår du også, at f.eks. små gruskorn bliver presset med ud gennem dyssen og dermed ridse det emne, som man er ved at højtryksrense.

Højtryksrensere med høj effektivitet

En højtryksrenser er et fantastisk redskab til hurtigt og let at rense rigtig mange forskellige overflader for skidt og snavs som f.eks. mudder, alger og mos.

Højtryksrenseren fra Aqua-Cleaner har en stærk elmotor, der sikrer en vandstråle med et tryk helt op til 200 bar (Højtryksrenser Aqua stationær 15/200).

Det betyder, at trykket er så højt, at vandstrålen kan fjerne selv meget genstridigt snavs og skidt, som ville have været vanskeligt at fjerne med almindeligt knofedt eller andre rengøringsredskaber.

Aqua-Cleaner tilbyder mange forskellige højtryksrensere med forskellige funktioner og kvaliteter. De forskellige højtryksrensere kan variere i:

  • Vandtryk
  • Effekt
  • Slangelængde (arbejdsradius)
  • Størrelse
  • Medleveret ekstraudstyr
  • Vandforbrug

Vandtryk

Hvor stort et tryk højtryksrenseren kan levere, afgør hvad du kan bruge højtryksrenseren til. F.eks. er højtryksrensere, der kan levere et tryk på mellem 100 og 150 bar rigeligt til de fleste opgaver.

Står du overfor større og mere krævende rengøringsopgaver f.eks. rengøre en båd, en stald, graffiti eller lignende kan det være nødvendigt med en højtryksrenser med en højere tryk. Jo højere tryk højtryksrenseren kan levere, jo flere opgaver kan du løse med den.

Effekt

Det næste du skal se på, er effekten på højtryksrenseren. Højtryksrenserens motorkraft og effekt målt i Watt. Jo kraftigere motor målt i antal Watt, jo nemmere har den ved at levere det maksimale tryk. Det betyder, at motoren holder længere, da den ikke belastes nær så meget.

Til store og langvarige opgaver er det en god ide at vælge en maskine med en kraftig motor, så den ikke hele tiden skal arbejde for fuld kraft.

Slangelængde (arbejdsradius)

Slangelængden på højtryksrenseren er med til at bestemme din arbejdsradius. Jo længere slange, jo større radius. Dog er det vigtigt, at slangen er fleksibel og ikke krøller sammen. Det bliver hurtigt et irritationsmoment, når du bruger maskinen. For at gøre det nemmere at arbejde med, tilbyder vi flere forskellige slangeruller til de forskellige højtryksrensere.

Mange modeller kommer med slanger i en fornuftig længde, og det samme gælder ledninger. Men er det væsentligt for dig at kunne nå langt, er det et punkt, du bør være opmærksom på. Skal du f.eks. bruge den i forbindelse med vore stationære højtryksrensere, kan det være en god ide at få en slange af en vis længde, da du dermed kan komme godt omkring!

Stationær eller transportabel

Skal det være en stationær eller transportabel højtryksrenser afhænger af, hvor skal du bruge højtryksrenseren. Skal du f.eks. udelukkende bruge den i en stald, vil en stationær højtryksrenser være et godt valg. Hvorimod, det er mere oplagt med en transportabel model, hvis den skal klare opgaver på forskellige steder. Skal du komme omkring med højtryksrenseren, har alle højtryksrensere fra Aqua-Cleaner robuste hjul, der ikke lige går i stykker, og som kan klare alle slags miljøer. 

Specielle renseprodukter til højtryksrensere

Udover forskelligt tilbehør fører vi også en række specielle renseprodukter, der kan anvendes til forskellige formål. Til rengøring sælger Aqua-Cleaner

Til desinfektionsopgaver

Kan man rense kloakker med en højtryksrenser?

Førhen måtte man ikke bruge højtryksrensere til rensning af kloakker, da kloakkerne var lavet af betonrør. Men i dag er de fleste kloakker lavet af plastik, og derfor er højtryksrensning ikke længere noget problem. Du bør dog bruge en roterende kloakrensedyse, for at rense forstoppelsen effektivt. Du finder Aqua-Cleaners specielle kloakrensedyse under højtryksrenser tilbehør: kloakrensedyse.

Højtryksrensning af fliser

Du skal være opmærksom på, at ikke alle fliser tåler det kraftige vandtryk fra en højtryksrenser. Sætter man højtryksrenseren på den maksimale ydelse, risikerer man at beskadige flisernes overflade, så de bliver mindre modstandsdygtige over for mos og alger.

Aqua-Cleaner tilbyder en professionel Roterende højtryksrenser som er specielt udviklet til at rense fliser på en skånsom måde. Den roterende højtryksrenser er også særdeles velegnet til at rense gulve i landbruget, virksomheder, tankstationer, værksteder, parkeringspladser, terrasser, svømmebassiner mv.

Herunder kan du se et udvalg af vore højtryksrensere Professionelle Koldtvandsrensere - Kvalitet til en god pris (aquacleaner.dk)

-29%
Model/varenr.: ST1507
0 anmeldelser

Aqua stationær 15 Liter/min. 200 bar - stationær væghængt model

8.900,00  u/Moms
12.557,00  u/Moms
Du sparer: 3.657,00
-34%
Model/varenr.: ST1502
0 anmeldelser

Aqua stationær 22 Liter/min. 170 bar

10.300,00  u/Moms
15.700,00  u/Moms
Du sparer: 5.400,00
-28%
Model/varenr.: ST1500
0 anmeldelser

Aqua stationær 32 Liter/min. 150 bar

14.700,00  u/Moms
20.400,00  u/Moms
Du sparer: 5.700,00
Model/varenr.: ST1506
0 anmeldelser

Aqua stationær 70 Liter/min. 150 bar

79.434,00  u/Moms
0 anmeldelser

Koldtvandsrenser fra Annovi Reverberi VIP 9 L 130 bar med 9 liter/min. og 130 bar. En højtryksrenser, hvor der stilles større krav end en almindelig hobby renser kan klare.

3.150,00  u/Moms
-39%
Model/varenr.: ac1506
0 anmeldelser

Aqua Cleaners egenproducerede koldtvandsrenser med 16 liter/min. og 200 bar. Auto start/stop er standard på denne model.

10.700,00  u/Moms
17.500,00  u/Moms
Du sparer: 6.800,00
-37%
Model/varenr.: ac1506kampagne
0 anmeldelser

Kampagnemodel inklusiv manuel slangeoprul.

Aqua Cleaners egenproducerede koldtvandsrenser med 16 liter/min. og 200 bar. Auto start/stop er standard på denne model.

11.800,00  u/Moms
18.600,00  u/Moms
Du sparer: 6.800,00
-44%
Model/varenr.: ac1502
0 anmeldelser

Aqua - Cleaners egenproducerede koldtvands højtryksrenser med 22 liter/min. og 175 bar. Auto start/stop er standard på denne model.

12.400,00  u/Moms
22.300,00  u/Moms
Du sparer: 9.900,00
-26%
Model/varenr.: ACB22
0 anmeldelser

Aqua - Cleaners egenproducerede koldtvands højtryksrenser Yamaha 11 hp med olie alarm (benzin) med 22 liter/min. og 200 bar. Der er reduktionsgear mellem motor og pumpe, således at den kun kører med 1500 rpm.

15.900,00  u/Moms
21.560,00  u/Moms
Du sparer: 5.660,00
-26%
Model/varenr.: ACB22kampagne
0 anmeldelser

Kampagnemodel inklusiv manuel slangeoprul.

Aqua - Cleaners egenproducerede koldtvands højtryksrenser Yamaha 11 hp med olie alarm (benzin) med 22 liter/min. og 200 bar. Der er reduktionsgear mellem motor og pumpe, således at den kun kører med 1500 rpm.

16.900,00  u/Moms
22.770,00  u/Moms
Du sparer: 5.870,00
-26%
Model/varenr.: ac1500
0 anmeldelser

Aqua - Cleaners egenproducerede koldtvands højtryksrenser med 32 liter/min. og 150 bar. Auto start/stop via flowstyring er standard på denne model.

16.700,00  u/Moms
22.500,00  u/Moms
Du sparer: 5.800,00
Model/varenr.: VIP8
0 anmeldelser

Koldtvandsrenser fra Annovi Reverberi VIP 9 L 130 bar med 9 liter/min. og 130 bar. En højtryksrenser, hvor der stilles større krav end en almindelig hobby renser kan klare.

3.465,00  u/Moms