Hvilken højtryksrenser

Valg af højtryksrenser

Valget af højtryksrenser afhænger af hvad dit behov er og hvilke rengøringsopgaver, du står overfor. En højtryksrenser er et fantastisk redskab til hurtigt og let at rense rigtig mange forskellige overflader for skidt og snavs som f.eks. mudder, alger og mos.

Højtryksrensere, der kan levere et tryk på mellem 100 og 150 bar rigeligt til de fleste opgaver. Står du overfor større og mere krævende rengøringsopgaver f.eks. at rengøre en båd, en stald, maskiner, graffiti eller lignende, kan det være nødvendigt med en højtryksrenser med en højere tryk.

Jo højere tryk højtryksrenseren kan levere, jo flere opgaver kan du løse med den.

Hvor stærk skal højtryksrenseren være?

Det næste, du skal se på, er effekten på højtryksrenseren. Højtryksrenserens motorkraft er effekt målt i Watt. Jo kraftigere motor målt i antal Watt, jo nemmere har den ved at levere det maksimale tryk. Det betyder, at motoren holder længere, da den ikke belastes nær så meget.

Højtryksrenseren fra Aqua-Cleaner har en stærk elmotor, der sikrer en vandstråle med et tryk helt op til 200 bar (Højtryksrenser Aqua stationær 15/200).

Det betyder, at trykket er så højt, at vandstrålen kan fjerne selv meget genstridigt snavs og skidt, som ville have været vanskeligt at fjerne med almindeligt knofedt eller andre rengøringsredskaber.

Til store og langvarige opgaver er det en god ide at vælge en maskine med en kraftig motor, så den ikke hele tiden skal arbejde for fuld kraft.

Mobil eller stationær højtryksrenser

Om det skal være en stationær eller transportabel højtryksrenser afhænger af, hvor skal du bruge højtryksrenseren. Skal du f.eks. udelukkende bruge den i en stald, vil en stationær højtryksrenser være et godt valg.

Hvorimod det er mere oplagt med en transportabel model, hvis den skal klare opgaver på forskellige steder. Skal du komme omkring med højtryksrenseren, har alle højtryksrensere fra Aqua-Cleaner robuste hjul, der ikke lige går i stykker, og som kan klare alle slags miljøer.

Hvor stor arbejdsradius skal jeg bruge?

Slangelængden på højtryksrenseren er med til at bestemme din arbejdsradius. Jo længere slange, jo større radius. Dog er det vigtigt, at slangen er fleksibel og ikke krøller sammen. Det bliver hurtigt et irritationsmoment, når du bruger maskinen. For at gøre det nemmere at arbejde med, tilbyder vi flere forskellige slangeruller til de forskellige højtryksrensere.

Mange modeller kommer med slanger i en fornuftig længde, og det samme gælder ledninger. Men er det væsentligt for dig at kunne nå langt, er det et punkt, du bør være opmærksom på. Skal du f.eks. bruge den i forbindelse med vore stationære højtryksrensere, kan det være en god ide at få en slange af en vis længde, da du dermed kan komme godt omkring!

Aqua-Cleaner tilbyder mange forskellige højtryksrensere med forskellige funktioner og kvaliteter. Klik ind på de enkelte modeller for at se mere, eller skriv til os, så hjælper vi gerne med at finde den model, der passer lige til dig og de opgaver, du står overfor.

Du er måske også interesseret i