Aqua Cleaner tilbyder et bredt udsnit af professionelle højtryksrensere. På denne side finder du vore info om vore hedvandsrensere, som er et kvalitetsprodukt som er specielt udvalgt af Aqua Cleaner til det danske marked.

Hedvandsrenser: højtryksrensning med varmt vand

En hedvandsrenser er en højtryksrenser med skjoldhed varmt vand, og mange kender dem bare under navnet hedvandsrenser. Hedvandsrensere er en kraftig og effektiv højtryksrenser som anvendes til dybdegående rengøring. Aqua Cleaners hedvandsrensere varmer vandet helt op til 120°

Det skjoldhede vand og et højt tryk gør at højtryksrenseren opløser alt som f.eks. olie, graffiti, svært tilsmudsede eller fedtede overflader, gulve og lokaler hvor der skal gøres en ekstra indsats for at få gjort rent.

For at opnå det mest dybdegående og bedste rengøring resultat anvendes en hedvandsrenser og de kan bl.a. bruges til alle former for udendørs rengøring.

Aqua Cleaner hedvandsrenser

Aqua Cleaners hedvandsrensere er nemme at transportere og er et oplagt valg til al udendørs rengøring som f.eks. maskiner, facader, køretøjer og bygninger. En hedvandsrenser kan anvendes til næsten enhver form for udendørs rengøring.

De kraftige hedvandsrensere fra Aqua Cleaner er effektive maskiner til rengøring af svært tilsmudsede eller fedtede overflader, gulve og lokaler, der kræver en kærlig, men hård hånd.

De højtryksrensere du finder på denne side er hedvandsrensere, som også går under navnet hedvand højtryksrenser. Højtryksrensere med koldtvand har sit eget område.

Har man brug for højtryksrensning og ukrudtsbekæmpelse uden pesticider henviser vi til Aqua Green Heat som er specielt udviklet til dette formål.

Driftssikre hedvandsrensere

Hedvandsrenserne i sortimentet er meget enkle, højtydende og robuste maskiner uden nymodens elektronik hvilket betyder, at det er særdeles driftsikre hedvandsrensere.

Forskellige typer hedvandsrensere

Hedvandsrenserne er bygget op efter samme grundmodel, men man kan vælge hvilket tryk og hvor meget vand der skal bruges pr. minut. Se de forskellige modeller herunder hvor man bl.a. kan vælge den "lille" model med 16 l/min. og 160 bar eller den "store" model med 22 l/min. og 200 bar.

  • Vand: 15 - 22 l/min.
  • Tryk: 150 - 200 bar

Tilbehør til hedvandsrensere

Aqua Cleaner har et bredt udvalg af tilbehør til vore hedvandsrensere:

Læs endvidere mere om højtryksrensere på siden info om højtryksrensere.

 

Læs Mere: Koldtvandsrensere og Stationære højtryksrensere.

Har du spørgsmål så ring 25 42 71 50 eller mail info@aquacleaner.dk.
Model/varenr.: HW15200
0 anmeldelser

Hedvandsrenser HW 15 Liter og 200 bar.

46.380,00  u/Moms
Model/varenr.: HW22170
0 anmeldelser

Hedvandsrenser HW 22 Liter og 170 bar.

49.716,00  u/Moms

Hedvandsrenser Aqua Green Heat

Udover de hedvandsrensere du finder på denne side så har Aqua Cleaner udviklet Aqua Green Heat Original som er et komplet system til effektivt ukrudtsbekæmpelse med varmt vand og uden brug af pesticider.

Anlægget er ekstremt miljøvenligt da der ikke benyttes kemi eller pesticider af nogen art. Det er godt for naturen, og for dem der benytter arbejdsredskabet til daglig.