Topsælgere

Aqua Cleaner tilbyder et bredt udsnit af professionelle højtryksrensere. På denne side finder du vore hedvandsrensere, som er et kvalitetsprodukt som er specielt udvalgt af Aqua Cleaner til det danske marked.

Højtryksrenser med varmt vand

En hedvandsrenser er en højtryksrenser med varmt vand, og mange kender dem bare under navnet hedvandsrenser. Hedvandsrensere er en kraftig og effektiv højtryksrenser som anvendes til dybdegående rengøring.

Det skjoldhede vand gør at højtryksrenseren opløser alt som f.eks. olie, graffiti, svært tilsmudsede eller fedtede overflader, gulve og lokaler hvor der skal gøres en ekstra indsat for at få gjort rent.

Aqua Cleaner hedvandsrenser

Aqua Cleaner hedvandsrenser er nemme at transportere og er et oplagt valg til al udendørs rengøring som f.eks. maskiner, facader, køretøjer og bygninger. En hedvandsrenser kan anvendes til næsten enhver form for udendørs rengøring.

De højtryksrensere du finder på denne side er hedvandsrensere, som også går under navnet hedvand højtryksrenser. Højtryksrensere med koldtvand har sit eget område. Har man brug for højtryksrensning og ukrudtsbekæmpelse uden pesticider henviser vi til Aqua Green Heat som er specielt udviklet til dette formål.

Driftssikre hedvandsrensere

Hedvandsrenserne i sortimentet er meget enkle, højtydende og robuste maskiner uden nymodens elektronik hvilket betyder, at det er særdeles driftsikre hedvandsrensere.

Forskellige typer hedvandrensere

Hedvandsrenserne er bygget op efter samme grundmodel, men man kan vælge hvilket tryk og hvor meget vand der skal bruges pr. minut. Se de forskellige modeller herunder hvor man bl.a. kan vælge den "lille" model med 16 l/min. og 160 bar eller den "store" model med 22 l/min. og 200 bar.

  • Vand: 15 - 22 l/min.
  • Tryk: 150 - 200 bar

 

Læs Mere: Koldtvandsrensere, Stationære højtryksrensere og Mobile højtryksanlæg.

Har du spørgsmål så ring 25 42 71 50 eller mail info@aquacleaner.dk.
Model/varenr.: HW15200
0 anmeldelser

Hedvandsrenser HW 15 Liter og 200 bar.

46.380,00  u/Moms
Model/varenr.: HW22170
0 anmeldelser

Hedvandsrenser HW 22 Liter og 170 bar.

49.716,00  u/Moms