Aqua-Cleaner er et dansk firma der fremstiller og forhandler alle former for højtryksrensere samt tilbehør til højtryksrensere. Aqua-Cleaner har mere end 20 års erfaring og sælger dels de bedste standardmodeller på markedet samt vore egne modeller af typen Aqua.

Aqua-Cleaner sælger typisk til det danske, norske, svenske og det tyske marked.

Aqua modellerne er særlig robuste og højt ydende højtryksrensere som kan holde til at blive brugt! Læs mere om de forskellige områder som vi er specialiseret inden for:

På denne side har vi forsøgt at beskrive alle de ting man bør vide om højtryksrensere og de spørgsmål vi oftest har fået fra vore kunder.

Koldtvandsrenser

Koldtvandsrenser går også under navnet koldtvands højtryksrenser. Koldvands højtryksrensere er en optimal løsning til at fjerne genstridigt snavs og er yderst velegnet til store områder.

Koldtvandsrenseren er perfekt til den daglige rengøring af f.eks. biler, maskiner, facader, både og bygninger: med højt tryk og stor vandmængde kan Aqua-Cleaner højtryksrensere fjerne det mest genstridige snavs.

 

Hedvandsrenser

En hedvandsrenser er en højtryksrenser med skjoldhed varmt vand, og mange kender dem bare under navnet hedvandsrenser. Hedvandsrensere er en kraftig og effektiv højtryksrenser som anvendes til dybdegående rengøring. Aqua-Cleaner hedvandsrensere varmer vandet helt op til 120°

Det skjoldhede vand og et højt tryk gør at højtryksrenseren opløser alt som f.eks. olie, graffiti, svært tilsmudsede eller fedtede overflader, gulve og lokaler hvor der skal gøres en ekstra indsats for at få gjort rent.

For at opnå det mest dybdegående og bedste rengøring resultat anvendes en hedvandsrenser og de kan bl.a. bruges til alle former for udendørs rengøring.

Stationær højtryksrenser

En stationær højtryksrenser kan med fordel anvendes hvor der er behov for en en rigtig god ydelse hvor flere skal arbejde på samme tid.

Det kan f.eks. være på landbrugsejendomme med kvægbrug, sygehuse, servicestationer, værksteder, svømmehaller og transportvirksomheder.

Aqua-Cleaner fører to modeller: En væghængt model som yder 150 - 200 bar og en vandmængde fra 15 til 32 l/min. Derudover leverer vi en gulvmodel som er unik på markedet med en vandmængde på 70 l/min.

 

 

Tilbehør til højtryksrensere

Til de fleste højtryksrensere kan du tilkøbe et stort udvalg af tilbehør. For eksempel kan du få højtryksdyser, højtryksslanger, slangeopruller samt forskellige former for sæber og desinfektionsmidler til de fleste modeller af højtryksrensere.

Du kan også få mere specialiseret tilbehør, som f.eks. teleskoplanser og kloakrensedyse. Desuden kan du også få forskellige former for forlængerledninger, der øger længden på slangen mellem håndtag og højtryksrenser.

Vi fører også forskellige former for koblinger og kuglehaner, der gør det muligt at tilslutte højtryksrenseren der hvor du har brug for den.

Til de forskellige højtryksrensere har vi et stort og bredt sortiment af højtryksrenser tilbehør af høj kvalitet. Som allerede beskrevet så tilbyder vi bl.a.

Bemærk at nogle højtryksrensere leveres med en standard tilbehørspakke, mens andre kommer uden tilbehør. Du kan læse meget mere på de enkelte produkter eller gå til siden for Tilbehør til højtryksrensere.

Hvordan fungerer en højtryksrenser?

I praksis er en højtryksrenser en vandpumpe, der tager vandet ind fra og accelererer det op til en meget høj hastighed. Det skaber et højere tryk på vandet, end det havde, da det kom ud af vandhanen.

Herefter pumpes det ud igennem en meget lille dysse i en smal vandstråle. Det lille tværsnitareal på højtryksdyssen øger trykket på vandet yderligere.

Undervejs fra vandhanen sidder der oftest et eller flere filtre, som sørger for at stoppe snavs og skidt, der ellers ville blokere for vandstrålen eller ødelægge vandpumpen i højtryksrenseren.

Derved undgår du også, at f.eks. små gruskorn bliver presset med ud gennem dyssen. Hermed undgår man at ridse det emne, som man er ved at højtryksrense.

Højtryksrensere med høj effektivitet

En højtryksrenser er et fantastisk redskab til hurtigt og let at rense rigtig mange forskellige overflader for skidt og snavs som f.eks. mudder, alger og mos.

Højtryksrenseren / højtryksspuleren fra Aqua-Cleaner har en stærk elmotor, der sikrer en vandstråle med et tryk helt op til 200 bar (Højtryksrenser Aqua stationær 15/200).

Det betyder, at trykket er så højt, at vandstrålen kan fjerne selv meget genstridigt snavs og skidt, som ville have været vanskeligt at fjerne med almindeligt knofedt eller andre rengøringsredskaber.

Aqua-Cleaner tilbyder mange forskellige højtryksrensere med forskellige funktioner og kvaliteter. De forskellige højtryksrensere kan variere i:

  • Vandtryk
  • Effekt
  • Slangelængde (arbejdsradius)
  • Størrelse
  • Medleveret ekstraudstyr
  • Vandforbrug

Vandtryk

Hvor stort et tryk højtryksrenseren kan levere, afgør samtidig hvad og hvad du kan bruge højtryksrenseren til. Højtryksrensere der kan levere et tryk på mellem 100 og 150 bar er f.eks. rigeligt til de fleste opgaver.

Står du overfor større og mere krævende rengøringsopgaver skal du højere op i tryk. Så jo højere tryk højtryksrenseren kan levere, jo flere opgaver kan du løse med den.

Skal du f.eks. rengøre en båd, en stald, graffiti eller lignende kan det være nødvendigt med en højtryksrenser med en højere tryk.

Effekt

Højtryksrenserens motorkraft og effekt målt i Watt. Det næste du skal se på, er effekten på højtryksrenseren. Jo kraftigere motor målt i antal Watt, jo nemmere har den ved at levere den maksimale tryk. Det betyder, at motoren holder længere, da den ikke belastes nær så meget.

Til store og langvarige opgaver er det en god ide at vælge en maskine med en kraftig motor, så den ikke skal hele tiden skal arbejde for fuld kraft.

Slangelængde (arbejdsradius)

Slangelængden på højtryksrenseren er med til at bestemme din arbejdsradius. Jo længere slange, jo bedre. Dog er det vigtigt, at slangen er fleksibel og ikke krøller sammen.

Det bliver hurtigt et irritationsmoment, når du bruger maskinen og for at gøre det nemmere at arbejde med tilbyder vi flere forskellige slangeruller til de forskellige højtryksrensere.

Mange modeller kommer med slanger i en fornuftig længde, og det samme gælder ledninger. Men er det væsentligt for dig at kunne nå langt, er det et punkt du bør være opmærksom på.

Skal du f.eks. bruge det i forbindelse med vore stationære højtryksrensere kan det være en god ide at få en slange af en vis længde da du dermed kan komme godt omkring!

Højtryksrenserens størrelse

Hvor skal du bruge højtryksrenseren? Skal du bruge den fast i f.eks. en stald vil en stationær højtryksrenser være et godt valg.

Skal du komme omkring med højtryksrenseren har alle højtryksrensere fra Aqua-Cleaner robuste hjul der ikke lige går i stykker, og du kan bruge den i alle miljøer. Det er ikke noget der lige går i stykker!

Specielle renseprodukter til højtryksrensere

Udover forskelligt tilbehør fører vi også en række specielle renseprodukter, der kan anvendes til forskellige formål. For eksempel sælger Aqua-Cleaner

til rengøring samt AC-Desinfektion til desinfektionsopgaver. Du finder det hele under Sæbe og desinfektion.

Kan man rense kloakker med en højtryksrenser?

Du bør ikke anvende en højtryksrenser til kloakker og afløbsrør. Kloakker er konstrueret til at være selvrensende, og du kan ødelægge den naturlige fedtflade inden i kloakrørene og forværre begyndende revner og brud.

Spuling har kun effekt, hvis kloakken er defekt, idet den da alligevel skal repareres.

Når det er sagt så har Aqua-Cleaner en speciel dyse til rensning af kloakker. Du finder den under højtryksrenser tilbehør: kloakrensedyse.

Højtryksrensning af fliser

Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle fliser tåler det kraftige vandtryk fra en højtryksrenser. Sætter man højtryksrenseren på den maksimale ydelse, risikerer man at beskadige flisernes overflade, så de bliver mindre modstandsdygtige over for mos og alger.

Aqua-Cleaner tilbyder en professionel Roterende højtryksrenser som er specielt udviklet til at rense fliser på en skånsom måde. Den roterende højtryksrenser er også særdeles velegnet til at rense gulve i landbruget, virksomheder, tankstationer, værksteder, parkeringspladser, terrasser, svømmebassiner mv.

Udvalgte højtryksrensere

Herunder kan du se et udvalg af vore højtryksrensere af typerne hedvandsrenser, koldtvandsrenser og stationære højtryksrensere.

Model/Artikelnr.: HW15200
0 Bewertungen

Heisswasser Hochdrukreiniger HW 16 Liter und 160 bar

6,233.47EUR  Exkl. MwSt
Model/Artikelnr.: HW22170
0 Bewertungen

Heisswasser Hochdrukreiniger HW 22 Liter und 170 bar

6,681.83EUR  Exkl. MwSt
29% Rabatt
Model/Artikelnr.: ST1507
0 Bewertungen

Hochdruckreiniger stationär Aqua 15/200

1,196.16EUR  Exkl. MwSt
1,687.66EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 491.50EUR
34% Rabatt
Model/Artikelnr.: ST1502
0 Bewertungen

Hochdruckreiniger stationär Aqua 22/170

1,384.32EUR  Exkl. MwSt
2,110.08EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 725.76EUR
28% Rabatt
Model/Artikelnr.: ST1500
0 Bewertungen

Hochdruckreiniger stationär Aqua 32/150

1,975.68EUR  Exkl. MwSt
2,741.76EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 766.08EUR
Model/Artikelnr.: ST1506
0 Bewertungen

Hochdruckreiniger stationär Aqua 75/150

10,675.93EUR  Exkl. MwSt
39% Rabatt
Model/Artikelnr.: ac1506
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 15 L 200 bar

1,438.08EUR  Exkl. MwSt
2,352.00EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 913.92EUR
Model/Artikelnr.: VIP8
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 15 L 200 bar

465.70EUR  Exkl. MwSt
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 15 L 200 bar

423.36EUR  Exkl. MwSt
37% Rabatt
Model/Artikelnr.: ac1506kampagne
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 15 L 200 bar

1,585.92EUR  Exkl. MwSt
2,499.84EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 913.92EUR
44% Rabatt
Model/Artikelnr.: ac1502
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 22 L 170 bar

1,666.56EUR  Exkl. MwSt
2,997.12EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 1,330.56EUR
26% Rabatt
Model/Artikelnr.: ACB22kampagne
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 22 L 170 bar

2,271.36EUR  Exkl. MwSt
3,060.29EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 788.93EUR
26% Rabatt
Model/Artikelnr.: ACB22
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 22 L 170 bar

2,136.96EUR  Exkl. MwSt
2,897.66EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 760.70EUR
26% Rabatt
Model/Artikelnr.: ac1500
0 Bewertungen

Kaltwasser Hochdruckreiniger Aqua 32 L 150 bar

2,244.48EUR  Exkl. MwSt
3,024.00EUR  Exkl. MwSt
Sie sparen: 779.52EUR