Bæredygtighed

Bæredygtig alternativ til sprøjtning

Over de næste to år udfases al sprøjtning på offentlige arealer, og i 2024 er det slut. Find derfor allerede nu et bæredygtigt alternativ.

Greenheat sprøjter udelukkende med varmt vand, og selvom man ikke skulle tro det, er det lige så effektivt som sprøjtemidler. Faktisk har nogle af vores kunder endda erfaret, at det varme vand kan slå noget af det ukrudt ned, som sprøjtemidlerne ikke kan tage. Energien i det varme vand dræber al grøn vækst over jorden og under jorden koges og nedbrydes rødderne. Du behøver altså ikke sprøjte mere end hver 6-8. uge.

Aqua-Cleaners varmtvandsanlæg holder en konstant temperatur på 105 grader, og derved bliver der ingen udsving i effektiviteten af ukrudtsbekæmpelsen. Samtidig varmer kedlen kun ved behov, så vi ingen unødvendig energi bruger på opvarmning. Derfor er vores anlæg også det anlæg, der udleder mindst CO2 på markedet. Helt nøjagtigt 0,0228 gr. pr. liter vand, hvilket også gør, at den er ekstrem billig i drift pr. dag. Driftsomkostningerne er gennemsnitligt 3L brændstof i timen alt afhængig af overflade, og maskinen er nem og billig at vedligeholde.

Samtidig med at I får et driftssikkert og bæredygtigt anlæg, har Greenheat også store arbejdsmiljømæssige fordele.

Der er ingen eksponering for allergi overfor sprøjtemidler, ingen kuliltepåvirkning fra afbrænding af gas. Greenheat er det mest støjsvage anlæg på markedet, og med en så brugervenlig betjening, at alle kan bruge anlægget.

Et stort arbejdsmiljømæssigt problem med tidligere generationer af teknologi, har været vibrationer i slange og håndtag fra det høje tryk. Greenheat er et lavtryksanlæg og derfor slipper I fuldstændig for vibrationerne, der giver hvide og summende fingre hos medarbejderne.

En anden fordel ved lavtryk frem for højtryk er at du slipper for svineri på fliser og vægge, da det lave tryk ikke blæser jord op fra fuger og bede langs husmuren.

Derudover kan maskinen sættes op til at køre med bioolie, så din ukrudtsbekæmpelse kan derved blive både bæredygtig og CO2 neutral.

Læs mere om vore miljøvenlig produkter

  • Greenheat Mini

  • Greenheat WeedTrack

  • Greenheat Original

Du er måske også interesseret i

Seneste blogindlæg

Populære produkter

Produkt kategorier